Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Spørgsmål? Ring til os på +45 2341 2992

Vilkår & Betingelser

Hos HP Møbler leveres alle møbler samlet, mod et mindre gebyr, med mindre andet er aftalt. Kontakt os for nærmere informationer om priser.

Når du bestiller, accepterer du de generelle betingelser og vilkår for køb ved HP Møbler.

Priser

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms men eksklusiv fragt / porto. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Bestilling

Det er ikke muligt at bestille alle produkter via hjemmesiden, www.hp-moebler.dk. Kontakt os i stedet ved brug af kontaktinformationerne eller kontaktformularen.

Produkterne i vores webshop, www.hp-moebler-shop.dk, kan købes direkte i shoppen.

Levering

Vi er meget omhyggelige med at pakke dine indkøb så forsvarligt som muligt. Vi stiller høje krav til håndteringen af forsendelse og modtagelse af varer.

Levering af mindre forsendelser

Dine varer leveres af GLS/DAO til den adresse, som du har oplyst som leveringsadresse eller til nærmeste posthus. På alle varer i e-shoppen kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for, at varen bliver leveret inden for den angivne tid. Vi bestræber os på, at leveringstiden for lagervarer er 1-3 hverdage. Hvis du bestiller dine varer i weekenden eller op til helligdage, kan der gå mere end de 1-3 dage. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informeres du telefonisk eller pr. e-mail.

Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer, udsolgte varer og varer, der er i restordre. hp-mobler-shop.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

For uafhentede pakker forbeholder vi os retten til at debitere fragtbeløbet. Ikke-afhentede pakker er ikke omfattet af returretten.

Levering af store forsendelser

Ved større produkter, som spiseborde, skænke m.v., foregår levering oftest med fragtmand. Kontakt os for yderligere informationer om priser og leveringstid.

Fragt- og ekspeditionsgebyr

Fragtomkostningerne på levering af mindre forsendelser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) er beregnet efter Post Danmarks til enhver tid gældende takster og fremgår af varens samlede pris inden betaling. Fragt til udlandet beregnes efter billigste fragtmulighed. Kontakt HP Møbler for priser. Fragtomkostninger ved større forsendelser beregnes efter billigste tilgængelige alternativ.
Returforsendelse står for købers egen regning, med mindre andet er skriftligt aftalt. Det gælder også ved ombytning. Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyr.

Ombytning / returret

Hos HP Møbler tilbyder vi altid mindst 14 dage og i nogle tilfælde længere returret, ved køb af standardprodukter. Ved specialfremstillede produkter eller bestillingsvarer frafalder returretten. Kontakt os for nærmere informationer. Returfragten er for egen regning.

Du er ansvarlig for, at varens salgsværdi ikke forringes. Hvis varen beskadiges under transport på grund af manglende eller for dårlig indpakning, mister du din fortrydelsesret. Ved returnering vedlægges kopi af faktura med begrundelse for returnering.

Ved afsendelse skal du sørge for at få en kvittering på posthuset som dokumentation for en evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelsen. Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret for modtagelse på vores lager.

Når vi har modtaget varen retur, kontrollerer vi, at varen lever op til betingelserne, for at fortrydelsesretten kan benyttes. Gør den det, sørger vi for at refundere købesummen til dig hurtigst muligt via den samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet.

Du er altid meget velkommen til at ombytte varen i vores butik.

Reklamation og fejllevering

Hvis varen er defekt, transportskadet, ikke er komplet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt og uden ophold kontakte os og melde fejlen. Vi skal bruge dit ordrenummer, produktnavn/-kode, oplysninger om fejlen og om du ønsker en ombytning eller refundering af købesummen. Hvis varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til forsendelsesfirmaet/ekspeditøren.

I tilfælde af returforsendelse af en reklamationsvare står hp-moebler-shop.dk for fragtomkostningerne.

Alle varer er omfattet af købeloven og forbrugeraftaleloven.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

HP Møbler tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte/udgåede varer, varer i restordre og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Virksomhedsinformation

HP Møbler er registreret med hovedkontor i Højslev
Momsregistreringsnr.: SE 21 31 41 88

Mobile version: Enabled